Telefonie

U wilt als bedrijf altijd bereikbaar zijn maar ook uw medewerkers moeten probleemloos kunnen communiceren met klanten of leveranciers in binnen- en buitenland. En liefst tegen zo laag mogelijke kosten.

Kies dan voor Access Communications Telefonie diensten. Want of u nu 2 of 200 medewerkers heeft altijd hebben wij een passende oplossing voor u.

Bent u tevreden met u huidige telefooncentrale of is deze nog niet afgeschreven maar u wilt wel goedkoper bellen dan kunnen wij uw centrale koppelen aan ons netwerk. U bespaart dan direct tot wel 35% op uw belkosten. U kunt eenvoudig overstappen zonder dat uw nummers wijzigen. Ook bieden wij u een overzichtelijke factuur en zelfs Online inzicht in uw actuele belkosten behoort tot de mogelijkheden. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw telefoonrekening. Neem dan contact met ons op voor een gratis Telecomscan.

Als u op het punt staat om een nieuwe telefooncentrale aan te schaffen of u verhuist naar een nieuwe locatie dan is het interessant om gebruik te maken van onze all in one oplossing. Hierbij zorgen wij dat iedere medewerker een telefoon heeft die past bij zijn of haar werkzaamheden. U betaalt per maand voor het aantal telefoons wat u gebruikt. Heeft u dus een paar maanden behoefte aan extra belcapaciteit? Geen probleem wij zorgen ervoor. En wij halen ze gewoon weer op als u ze niet meer nodig heeft. En dat alles ook nog eens tegen belkosten die tot wel 35% lager liggen dan wat u nu betaalt Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. Meer weten over deze oplossing neem dan contact op met ons of bel 0418 - 511445

Naast de gewone telefoniediensten bieden wij u ook service nummers (0800/0900) call center oplossingen, telefonisch vergaderen en voice response systemen.

Kortom Access Communications zorgt ervoor dat u bereikbaar bent hoe u dat wilt.Internet

U kunt als ondernemer niet meer zonder Internet en E-mail. Of het nu gaat om uw website, e-mailverkeer of een koppeling tussen verschillende vestigingen u moet er van op aan kunnen dat het werkt. En of dit nu moet via ADSL, SDSL, VPN, MPLS, WLAN of iets anders daar wilt u zich niet mee bezig houden. U bent op zoek naar een oplossing die bij u past. Zowel technisch als financieel.  Neem dan contact op met Access          Communications. Wij kijken samen met u wat u nodig heeft en zorgen dat het werkt. En dat garanderen we 24 uur per dag 365 dagen per jaar. 

Access Communications kan u overal in Nederland Internet Access leveren. Of het nu gaat om 1Mb of 100Mb wij bieden u een internet toegang waar u op kunt vertrouwen.

Heeft u meerdere vestigingen of wilt u van huis uit kunnen werken dan kunnen wij u een oplossing bieden waardoor u virtueel in één netwerk zit. Hierdoor maakt het niet meer uit wat uw fysieke locatie is of waar uw medewerkers zich bevinden. Ze werken samen alsof ze naast elkaar in één kantoor zitten. Access Communications biedt u een volledig veilige oplossing met gegarandeerde kwaliteit.

En heeft u een specifieke vraag of een probleem. Neem dan contact op met één van onze experts en zij adviseren u graag over de mogelijkheden.WLAN site surveys

Iedere omgeving, locatie of gebouw heeft zijn eigen karakteristieken ten aanzien van het gedrag van radiogolven. Sommige bouwmaterialen absorberen radiogolven bijvoorbeeld in hoge mate, waardoor het signaal van een Access Point aan de andere kant van een muur sterk verzwakt is en er meer Access Points noodzakelijk zijn om de gewenste dekking te verkrijgen. Andere materialen, zoals metalen kasten, hebben ook invloed op het signaal omdat deze radiogolven reflecteren. Tevens kunnen storingsbronnen in de omgeving zorgen voor interferentie op de gebruikte frequenties en zo de ontvangst negatief beïnvloeden.

Het doel van de meting is het bepalen van het aantal, type en plaats van de Access Points om de gewenste dekking te krijgen in het opgegeven gebied. De meting geeft tevens inzicht in de gesteldheid van de omgeving ten aanzien van de te gebruiken radiofrequenties en mogelijke storingsbronnen. De meting bestaat uit 5 stappen.

Startgegevens verzamelen
Het gaat hier om het verkrijgen van de juiste (elektronische) kaarten, nadere gegevens omtrent netwerk en 230V aansluitingen, bouwmateriaal van de diverse gebouwen, hoogte van de gebouwen en dergelijke.

Planning radiodekking door simulatie
Op basis van ‘startgegevens’ gegevens zal met behulp van site survey simulatie software de radiodekking voor de aangegeven gebieden worden gepland en geoptimaliseerd. Hierbij wordt rekening gehouden met de soort omgeving, de te gebruiken antenne, de RF bekabeling, de hoogte, oriëntatie en de positie van de antenne, alsmede met de aanwezigheid van 230V en netwerkaansluitingen.

Nulmeting
Voordat de eigenlijke meting plaatsvindt zal een zogenaamde nulmeting worden gedaan. Deze meting heeft tot doel om alle reeds bestaande bekende en ook onbekende radiobronnen te lokaliseren en identificeren. Dit is een zeer belangrijke meting, omdat deze meting de verstoringen in het theoretische radioplan zichtbaar maakt. De radiobronnen kunnen bijvoorbeeld afkomstig zijn van illegaal geplaatste access points, keukenapparatuur, laboratoriumapparatuur en bewegingsmelders.
Hierbij tekenen we aan dat verstoringen die op het meetmoment niet aanwezig zijn, logischerwijs ook niet bepaald kunnen worden. Het is dus een momentopname.
Indien radiostoringsbronnen gevonden worden zal bepaald moeten worden of deze een dekkingsproblemen gaan opleveren en hoe deze mogelijk opgelost kunnen worden.

Veldmetingen
Met de verkregen gegevens zal de planning geverifieerd en indien nodig bijgesteld worden. Op alle beoogde WLAN locaties zullen radiometingen gedaan worden. De bronnen zullen worden aangebracht op de voorziene plaatsen van de access points, waarna in de te dekken gebieden gemeten zal worden welke signaalniveau's, ruisniveau's en S/R verhouding zich ter plaatse voordoen. Op basis van de resultaten van de metingen zal de situatie opnieuw gesimuleerd worden met inachtneming van de nu vastgestelde bouwkundige posities, hoogte, te gebruiken antennes en bekabeling. Eventuele correcties op de dekking kunnen nu nog worden aangebracht. Daarbij zal ook de bijdrage aan de dekking van bestaande  access points van de PSA HNN meegenomen worden.

Kanaalindeling en rapportage
Op basis van de verkregen posities van de access points zal een kanaalindeling worden gemaakt en de rapportage worden opgesteld.